Open Dagen Ipse de Bruggen vallen in de smaak

18-03-2019 | Organisatie

Open Dagen Ipse de Bruggen vallen in de smaak | Ipse de Bruggen

De Open Dagen van Ipse de Bruggen zijn in de smaak gevallen. Honderden bezoekers hebben donderdagmiddag 14 maart en zaterdag 16 maart een bezoek gebracht aan één van de locaties in Zwammerdam, Nieuwveen, Nootdorp, Den Haag, Zoetermeer, Delft en Naaldwijk. De bezoekers werden daar getrakteerd op het overheerlijke broodje Varkentje eet appel.

 
Op de verschillende locaties van Ipse de Bruggen waren in het kader van de Week van Zorg en Welzijn tal van activiteiten georganiseerd. Zo konden kinderen bij dagbestedingslocatie De Ruimte in Delft ponyrijden en een theatervoorstelling bijwonen. Bij lunchcafé De Zoetelaar in Zoetermeer maakten de gasten zelf chocoladelolly’s. Op landgoed Hooge Burch in Zwammerdam lieten bezoekers zich informeren over de activiteiten op onder meer dagbesteding ’t Hof, de boerderij en het educatief centrum.
 
Werkzoekenden hebben tijdens de Open Dag op alle locaties informatie gekregen over het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Juist met het oog op de werving van scholieren en studenten opende de organisatie afgelopen donderdag de deuren van landgoed Ursula in Nieuwveen.
 
Workshops
Op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp waren onder meer het hoofdgebouw, het bewegingscentrum en Het Eiland geopend. Verder konden bezoekers op die locatie de Beotuin bezoeken en was er een foodtruck aanwezig. Er reden pendelbusjes naar de woon- en dagbestedingslocatie aan de Van der Woudendijk en de Smulhoeve in Den Haag. In Naaldwijk waren Het Werkpalet en Het Palet geopend voor bezoek. Daar konden de bezoekers deelnemen aan mini-workshops van de creatieve groepen en konden zij een bezoek brengen aan de zorgbakkerij Het Blauwe Hek.
 
Varkentje eet appel
Op alle deelnemende locaties van Ipse de Bruggen werden bezoekers getrakteerd op het overheerlijke broodje Varkentje eet appel. Met dit lunchgerecht heeft Anouska van lunchcafé De Zoetelaar onlangs de eerste prijs gewonnen tijdens de Horecava 2019 in de RAI in Amsterdam. Tijdens de Open Dag was ook het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van Ipse de Bruggen zichtbaar.
 
Kijk voor een impressie in beeld van de open dag op de Facebook pagina van Ipse de Bruggen.
Terug naar het nieuwsoverzicht
Top