Zonnehof Naaldwijk
  • Plaats: Naaldwijk
  • Zorgtype: Diagnostiek/behandeling
  • Doelgroep: Kinderen

Behandeling in Naaldwijk - Kinderdienstencentrum Zonnehof Naaldwijk

Binnen Behandelcentrum Zonnehof Naaldwijk begeleiden wij kinderen tot 18 jaar met een (ernstige complexe) meervoudige beperking en/of verstandelijke beperking en daar bijkomende ontwikkelingsproblematiek. Je kunt als ouder van een kind met een verstandelijke of meervoudige beperking in dit centrum terecht met al je vragen. Samen bekijken we met een multidisciplinair team welke ondersteuning nodig is. 

Je kind helpen ontwikkelen

De diensten en ondersteuning variëren van behandeling en begeleiding in het Behandelcentrum tot ondersteuning in de thuissituatie en de mogelijkheid tot logeren in het weekend. In onze groepen dagen we je kind in een veilige omgeving uit om zich te ontwikkelen: via spel, therapie en contacten. Natuurlijk krijgt je kind de nodige verzorging en indien nodig worden verpleegtechnische handelingen uitgevoerd. De kleine groepen zijn samengesteld op basis van hulpvraag en leeftijd. Binnen de groep volgt je kind een eigen dagprogramma.

Voorzieningen

Het Behandelcentrum staat in een rustige wijk in Naaldwijk op loopafstand van het dorpscentrum. De gezamenlijke belevingstuin kijkt uit op het water waar regelmatig boten langs varen. De vijf groepen bevinden zich rond de centrale hal waardoor er veel contact is tussen de groepen en de kinderen. Het Behandelcentrum beschikt over een ruime snoezelruimte, een oefenruimte voor therapieën, een centrale hal waar activiteiten georganiseerd worden en een eigen zwembad voor ontspanning en hydrotherapie. 

Binnen het Behandelcentrum werken veel verschillende disciplines zoals begeleiders, verpleegkundigen, een behandelcoördinator, trajectbemiddelaar, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedist, spelbegeleider, gedragskundige, een AVG arts, muziekbegeleider en medewerkers van ondersteunende diensten in het vervoer, de keuken en de schoonmaak.

Het Behandelcentrum mag ook dankbaar gebruik maken van een groep trouwe vrijwilligers die regelmatig met de kinderen gaan wandelen, zwemmen en andere activiteiten extra mogelijk maken. 

Opening 

Maandag t/m vrijdag: 8:45 – 15:15 uur. 

Meer informatie? 

Meer informatie, bekijk hier onze folder. Neem voor vragen of aanmelden telefonisch contact met ons op via 088- 967 77 00 
 

Terug naar het overzicht

Extra foto's van Zonnehof Naaldwijk

Top