Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Paardrijden met de koets bij manege Craeyenburch in Nootdorp
Manege Craeyenburch

De paarden

Locatiegegevens

Brasserskade 4
2631 NC Nootdorp

Openingstijden

De manege is beperkt geopend voor cliënten van de dagbesteding en voor ruiters op afspraak. Dit is in verband met het opbouwen van de activiteiten.

Paard IrenIren
Iren is een ruin geboren in 2013. Hij is een lieve pony die graag in de lessen meeloopt. Iren is heel braaf tijdens de lessen, zowel buiten op het terrein, als in de bak.

Paard CassieCassie
Cassie is tinker merrie geboren in de zomer van 2008. Cassie staat sinds augustus bij ons en is een super fijn, rustig paard. Ze heeft vanaf dag één in de lessen meegelopen en doet dit super goed. Ondertussen is ze al helemaal ingeburgerd en heeft al vele fans op de manege. Niet zo vreemd gezien het feit dat ze heel betrouwbaar is en ook nog eens een fijn karakter heeft. Cassie is dan ook een goede aanwinst voor onze manege. Dankzij een gift van de stichting welzijnsfonds hebben wij Cassie inclusief zadel kunnen aanschaffen!

Paard MoortjeMoortje
Sinds half april 2014 staat op Craeyenburch ook een leuke, zwarte, bonte tinker merrie op stal. Ze heet Moortje en heeft al twee jaar op een soortgelijke manege gestaan. Moortje is een vriendelijke merrie die erg haar best doet. Ze loopt ondertussen al heel wat lessen mee en is een echte aanwinst voor de manege.

Paard DorisDoris
Doris is geboren in mei 2007. Hij is bij ons sinds mei 2013. Doris is een echte alleskunner. Hij heeft voordat hij op de manege kwam van alles gedaan: dressuur, springen en voor de wagen lopen. Doris loopt bij ons mee in de lessen. Dat doet hij erg braaf. Ook los rijden met onze ruiters gaat prima. Verder loopt hij af en toe voor de wagen en ook dat gaat goed. Doris is een betrouwbare pony waaraan onze ruiters nog veel plezier kunnen beleven.

Paard GlettaGletta
Geboren op 1-5- 2006. Gletta is een volle zus van Abby. Bij haar vorige eigenaar heeft Gletta als tweespan voor de wagen gelopen en is als rijpony gebruikt. Beide doe ze erg braaf. Voordat Gletta bij ons kwam heeft ze 1,5 maand in training gestaan voor het huifbed bij Berry van den Bosch. Hij heeft een africhtingsstal en is zeer bekwaam in wat hij doet. Sinds half april (2012) staat ze bij ons op de manege. Inmiddels loopt ze met haar zus Abbie in het huifbed. Dit doet ze super goed!  We hopen nog lang plezier van haar te hebben.

Paard AbbyPaard Abby
Geboren op 1-3-2004. Ze is een volle zus van Gletta. Je kan goed zien dat het zussen zijn ze lijken op elkaar en houden allebei van knuffelen en veel aandacht. Ze heeft samen met Gletta als tweespan gelopen maar heeft als rijpaard nog niet zoveel ervaring. Ze is ondertussen ook beleerd als rijpony en doet dit erg braaf. Ze is tegelijk met Gletta bij ons gekomen en ook van haar hopen we nog lang plezier te hebben.