Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Paardrijden met de koets bij manege Craeyenburch in Nootdorp
Manege Craeyenburch

Werken bij

Locatiegegevens

Brasserskade 4
2631 NC Nootdorp

Openingstijden

De manege is beperkt geopend voor cliënten van de dagbesteding en voor ruiters op afspraak. Dit is in verband met het opbouwen van de activiteiten.

Medewerkers
De medewerkers van de manege houden van mensen en van paarden. De meeste van hen hebben een hippische opleiding, een opleiding bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG) of dierverzorging. Soms in combinatie met een zorgopleiding. 
Op enthousiaste wijze combineren zij hun liefde voor paarden en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking in hun werk.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor betaalde functies. 

Vrijwilligers
Onze medewerkers krijgen veel hulp van onze vaste groep van vrijwilligers. Bij de manege werkt een groep vaste vrijwilligers. Dankzij hun inzet kunnen wij wekelijks een groot aantal klanten laten genieten van het paardrijden en huifbedrijden. Zonder hun hulp is dit onmogelijk. Onze vrijwilligers zijn allemaal mensen die zich belangeloos inzetten en met veel enthousiasme en respect meehelpen tijdens de lessen en het huifbedrijden. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs en gediplomeerde koetsiers. Zij laten ons weten het een zinvolle en leuke vrijetijdsbesteding te vinden, waar zij veel dankbaarheid en gezelligheid voor terug krijgen.

Lijkt het je ook leuk om vrijwilligerswerk te doen? Wij zijn op zoek naar mensen die 1 of meerdere dagdelen per week kunnen helpen met de paardrijlessen. Heeft u affiniteit met paarden, onze doelgroep en bent u minimaal 16 jaar oud? Kom dan eens praten over de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend contact opnemen met de manege (088-9671380).

Stage
Op onze manege kun je stage lopen als je een zorgopleiding of hippische opleiding volgt. Ook zijn er mogelijkheden voor leerlingen van de opleiding dierenverzorging. Ben je geïnteresseerd om ons te versterken als stagiair(e)? Kijk op www.werkenbijipsedebruggen.nlvoor meer informaties over stages of neem contact op met Aangepaste Manege Craeyenburch.

Paardrijden met cliënten
Paardrijden met cliënten