Maak je je zorgen om de ontwikkeling van jouw kind?

Je hebt het gevoel dat jouw kind zich anders ontwikkelt dan andere kinderen. Misschien krijgt je geen contact met jouw kind of ben je bezorgd over de motorische of spraakontwikkeling. Je wilt weten wat er aan de hand is en hoe jouw kind zich op een goede manier kan ontwikkelen. Soms loop je pas later tegen grenzen aan. Bijvoorbeeld als jouw zoon of dochter zich niet begrepen voelt of niet naar jou luistert.

Ipse de Bruggen is dé specialist voor kinderen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking. In onze kinderdienstencentra in Zuid-Holland onderzoeken, begeleiden en behandelen we kinderen en stimuleren we hun ontwikkeling. Daarnaast krijg je thuis advies, begeleiding en praktische hulp bij de opvoeding of verzorging van jouw kind. Ook kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen krijgen begeleiding en behandeling op maat. We versterken jouw kracht en die van jouw kind. Dat doen we het liefste thuis. Samen met jou bieden we de beste zorg en behandeling voor jouw kind.

Extra informatie

Familie - Tijdelijk/gedeeltelijk uit thuis

Jouw kind met een (lichte) verstandelijke beperking kan tijdelijk bij Ipse de Bruggen verblijven. Bijvoorbeeld om jou even een rustpauze te geven, om zelfstandig te leren wonen of aan verandering te werken.

Lees meer
Familie - Overdag in onze centra

In een kinderdienstencentrum krijgt jouw kind dagbehandeling in combinatie met zorg en onderwijs.

Lees meer
Familie - Hulp thuis en op school

Jij wilt jouw kind het liefste thuis opvoeden. Daarom bieden we begeleiding thuis én op school.  

Lees meer

Stel je vraag

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer (0800) 99 88 777

Vul het contactformulier in
Top