Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Camping Het Groene Hart
Camping het Groene Hart

Omgeving

Camping Het Groene Hart

Oude Boezemkade 6
2441 DW  Nieuwveen

Buiten kantooruren
Telefoonnummer: 06- 275 74 439

Geopend

12 april 2024 tot 30 september 2024

Reserveren

Reserveren voor seizoen 2022 is mogelijk vanaf 3 januari 2022

via servicepuntnieuwveen@ipsedebruggen.nl
of telefonisch via 88 967 60 00

 

Op het landgoed van de camping zijn diverse dagbestedingslocaties waar bewoners van Ipse de Bruggen de producten maken en verkopen. In de bakkerij "Koekje van eigen deeg" zijn ambachtelijk gemaakte appeltaart en koekjes te koop. Bij tuincentrum "De Olifant" kun je terecht voor leuke plantjes of dagverse groenten. Er is een mooie kinderboerderij. In het Parkpaviljoen werken diverse dagbestedings groepen als de Kaarsenmakerij, bakkerij 'Koekje van eigen deeg', cadeauwinkel 'het Spinnenweb' en runt de horecagroep het restaurant, met een mooi terras, waar iedereen terecht kan voor een kopje koffie met verse appeltaart, of een lekkere lunch.

Nieuwveen is een klein dorp met onder andere een supermarkt, bakker, slager en fietsenmaker.
De omgeving biedt een uitgestrekt polderlandschap dat uitnodigt tot mooie tochten op de fiets of met de auto.

Uitstapjes in de omgeving
De Brugspin in Ter Aar heeft een uitgebreid scala aan ambachtelijk vervaardigde kunstwerken en kaarsen, maar ook keramische siervoorwerpen en producten van de wereldwinkel. 

In Alphen aan den Rijn kun je gezellig winkelen of een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het Archeon of Avifauna. Verder kun je bij de Nieuwkoopse plassen een roei- of fluisterboot huren of aan het Meijepad recreeren bij Strand Zomer, een recreatiegebied waar je kan wandelen-fietsen-spelen-zwemmen. Het waterrijke natuurgebied ‘De Groene Jonker’ in Zevenhoven is zeker een bezoek waard. Op 2 km. ligt het prachtige golfcomplex van de Golf en Countryclub Liemeer. De keukenhof in Lisse ligt op 25 km afstand en is vanaf de camping ook goed op de fiets te bereiken. Het marskramerpad LAW 3 loopt langs de camping.