Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
camping het groene hart
Camping Het Groene Hart

Praktische informatie

Camping Het Groene Hart

Oude Boezemkade 6
2441 DW  Nieuwveen

Buiten kantooruren
Telefoonnummer: 06- 275 74 439

Geopend

12 april 2024 tot 30 september 2024

Reserveren

Reserveren voor seizoen 2022 is mogelijk vanaf 3 januari 2022

via servicepuntnieuwveen@ipsedebruggen.nl
of telefonisch via 88 967 60 00

Reglement

De Campingbeheerder: hij of zij kampeert in of bij de blokhut en is telefonisch bereikbaar, T: 06-27574439
Aankomsttijd:   na 13.30 uur.
Vertrektijd: de kampeerplaats/ bungalow moet vóór 11 uur leeg en schoon opgeleverd worden.

Kampeerplaats: We accepteren geen tandem-assers. U dient op de gereserveerde plek te kamperen. Deze dient door de kampeerder in goede staat te worden gehouden, geen plastic als grondzeil gebruiken (wel luchtdoorlatende matten).  Graven in het terrein en snoeien is niet toegestaan.

Campers: De camping beschikt over 2 speciale camperplaatsen. Wanneer deze plaatsen bezet zijn kunnen we nieuwe camper-eigenaren geen plek garanderen of aanbieden. (Afhankelijk v.d. toestand van het kampeerveld)

Bezoekers: Ontvangen van bezoek is toegestaan maar bezoekers moeten zich melden bij de beheerder. Voor het dag bezoek wordt een vergoeding in rekening gebracht (€1,50 p.p.) en voor overnachtingen geldt het geldend kampeertarief.

Kampeerbungalows: (Bungalow is voor max. 4 personen)
De bungalows zijn vergelijkbaar met trekkershutten maar kennen méér luxe met o.a koelkast, gasstel, keukenblokje met oa. bestek, servies, pannen ed. Er wordt een linnengoed set beschikbaar gesteld: keukenhanddoek en theedoek, vaatdoekje en per persoon een laken en een sloop. U dient zelf voor dekbedden of slaapzakken te zorgen. Meerdere personen en evt. bijzettentje tegen geldende tarieven. De kampeerbungalow dient na de kampeerperiode netjes en schoon achtergelaten te worden.

Campingvoorzieningen
Sanitaire voorzieningen: Mensen met een lichamelijke handicap kunnen gebruik maken van een aangepaste toiletruimte, tillift, aankleedstoel enz. Wij verwachten van u dat u toilet/ doucheruimte na gebruik schoon achterlaat en met andere kampeerders schoonhoudt.

Het sanitair gebouw is geen speelplaats. De familiedouche is voor gezinnen met jonge kinderen. De aankleedtafel is niet berekend op grote kinderen.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektrapunt (4 amp.) De camping biedt ook: watertappunt, afwasgelegenheid met warm water en een koelkast met vriezer. Er is een stortbak om uw chemisch toilet te legen. Dit mag niet in het gewone toilet. 

Wasmachine en droger: deze zijn tegen vergoeding te gebruiken, sleutel en wasmiddel bij de beheerder. Tarief voor wassen is € 3,50 (incl. wasmiddel) en voor drogen € 3,50

Telefooncel: De telefoon in de telefooncel is alleen geschikt om intern te bellen of het noodnummer 112 te bellen. Hier hangt ook een AED (reanimatieapparaat) met beschrijving en er is een kleine Bieb.

Wifi:  De camping beschikt over gratis WIFI. De code is opvraagbaar bij de beheerder. (maximaal 2 apparaten tegelijk)

Parkeerplaats & maximumsnelheid: De auto mag alleen bij aankomst/vertrek bij de kampeerplek gereden worden, vóór de camping zijn parkeerplaatsen. Bezoekers parkeren in grasrand voor het tuincentrum. Max. snelheid op het landgoed is 20 km. Bewoners van Ipse de Bruggen lopen en fietsen op het terrein en hebben altijd voorrang!

Honden: Honden en katten zijn niet toegestaan. Hulphonden in functie (aantoonbaar) zijn hierop een uitzondering.

Afvalwater: Gewoon afvalwater kan gestort worden in het putje bij de kraan rechts naast het toiletgebouw, geen afvalwater op het terrein lozen.

Afval: Huishoudelijk afval in een vuilniszak in de container. Groente/ fruitafval in de groene container (let op, geen andere etenswaren) – Glas in de glaskrat – Plastic apart - Papier in de papierkrat.

Voetbalveld: Het voetbalveld mag alleen gebruikt worden met toestemming en op aanwijzing van de beheerder. (Elke donderdagavond spelen onze voetballers de Bumpelaars) Het is niet toegestaan te voetballen op het kampeerterrein. Er is wel een voetbalkooi op het terrein die voor iedereen toegankelijk is.

Barbecueën: Alleen i.o.m. beheerder op een door hem aangewezen plaats.

Rusttijd: Tussen 22.00 en 07.00 uur moet er volledige rust zijn op de camping. Luide muziek is niet toegestaan.

Aansprakelijkheid: De camping /stichting Ipse de Bruggen zijn niet aansprakelijk te stellen voor diefstal, ongevallen of schade op het terrein. De kampeerder is aansprakelijk jegens de stichting voor de schade die wordt veroorzaakt door het doen/laten van zijn/haar, gezinsleden, logés of bezoekers.

Kosten en betalen

De overnachtingskosten en bijkomende kosten (bezoek en wassen) graag een dag voor vertrek afrekenen bij de beheerder.

Annuleren: Bij annulering van uw reservering brengen we u 50% van de verblijfskosten in rekening. Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde periode (einddatum), dan brengen wij u over de restantperiode 50% van de verblijfskosten in rekening.

Picknicktafels: Deze worden gratis beschikbaar gesteld, ze zijn in onderling overleg voor iedereen beschikbaar (men mag ze niet voor langere tijd claimen)

Tenslotte: Waarin dit reglement niet voorziet beslist de beheerder.

Zie ook het reglement dat u bij de reservering heeft ontvangen.