Samenwerkingen Ipse de Bruggen

Soms hebben onze cliënten ook andere problemen. Dan werken we nauw samen met andere organisaties. Zo voorkomen we dat cliënten tussen wal en schip terechtkomen. Een greep uit de voorbeelden van samenwerkingsverbanden met andere zorginstellingen:

SchakenboschNaam

Dit is een integraal behandelcentrum JeugdzorgPlus voor jongeren van 12 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen, in combinatie met een lichte verstandelijke beperking of psychiatrische klachten. Hier werken we samen met Jeugdformaat en Parnassia Groep. Horizon verzorgt het onderwijs. Bekijk meer informatie op de website www.schakenbosch.nl

Expertisecentrum De Borg

Bij De Borg werkt behandelcentrum Middenweg, onderdeel van Ipse de Bruggen met drie andere instellingen samen aan een effectieve behandeling van volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en ernstige gedragsstoornissen (SGLVG: sterk gedragsgestoord licht verstandelijk gehandicapt). Zo bestaat het Behandelcentrum Middenweg uit twee klinieken (Zwammerdam en Poortugaal) en een ambulant/FACT-team.

Veelgestelde vragen Bekijk alle vragen

Met wie hebben jullie raamovereenkomsten?

In 2016 hebben wij raamovereenkomsten met Ad Fund, ASVZ, Egelbloem, Gemiva, Hoeve Biesland, Inzowijs, Middin, Philadelphia, 's Heeren Loo, Sprank en Van Oldebarnevelthoeve "de Hichte". Dit kan per jaar verschillen.

Lees meer
Welke vormen van onderaannemerschap zijn er?

Er zijn verschillende vormen van onderaannemerschap. Wanneer een andere organisatie een gedeelte van de zorg voor Ipse de Bruggen doet, is Ipse de Bruggen hoofdaannemer en de andere organisatie onderaannemer.

Lees meer
Wie is er verantwoordelijk voor het vervoer bij een onderaanneming?

Doorgaans is het de zorgaanbieder die over de vervoersindicatie beschikt. Maar het is afhankelijk van de afstand tussen het woon- en dagbestedingsadres.

Lees meer
Wie maakt het contract met een onderaanneming?

Degene die gaat factureren maakt het contract.

Lees meer
Kan ik zelf een contract afsluiten met een andere zorgorganisatie?

Wanneer je een contract wilt afsluiten met een andere zorgorganisatie, dan moet dit in overleg met de Zorgverkoop. Voor onderaanneming zijn er raamovereenkomsten met standaard afspraken.

Lees meer
Top