Ipse de Bruggen

Altijd en overal MijnDossier binnen handbereik

Ons Ipse de Bruggen cliëntportaal 'MijnDossier' wordt op dit moment als pilot uitgetest met een beperkt aantal clienten, ouders en wettelijk vertegenwoordigers binnen onze volwassenenzorg. Na het succesvol afronden van deze fase gaan we MijnDossier verder gefaseerd uitrollen.

Met MijnDossier heb je in een beveiligde digitale omgeving toegang tot een deel van je persoonlijke gegevens. Je kunt bijvoorbeeld je zorg-en werkplan inzien en je levensverhaal bekijken en aanpassen. Dat gaat heel gemakkelijk vanuit huis of een andere plek. Gewoon met een computer, tablet of telefoon.

Wat kan ik met MijnDossier?

Met MijnDossier kun je:

 • Je zorg- en werkplan inzien
  Je vindt een beschrijving van de zorg die je ontvangt en van je activiteiten. Je persoonlijke doelen staan er ook in beschreven, de afspraken die er zijn gemaakt en je toekomstmogelijkheden.
 • Je rapportages inzien
  Je vind verslagen van jouw persoonlijke dagelijkse belevenissen. In de rapportages vind je ook de doelen terug die je hebt gesteld en de afspraken die er zijn gemaakt.
 • Je levensverhaal inzien en wijzigen
  Je kunt je persoonlijke levensverhaal lezen vanaf je geboorte tot nu. Je kunt er ook gebeurtenissen aan toevoegen of informatie veranderen.
 • Je talentenposter inzien en wijzigen
  Je kunt je talentenposter inzien en lezen welke mogelijkheden je hebt om je te ontwikkelen. Je kunt ook informatie toevoegen of veranderen.

Wie hebben er toegang tot MijnDossier?

Jij hebt toegang tot MijnDossier vanaf de leeftijd van 12 jaar. Je moet wel aan de voorwaarden voldoen. Je ouders en/of wettelijk vertegenwoordigers hebben onder bepaalde voorwaarden ook toegang. Wil je precies weten hoe dit zit, lees dan Toegang MijnDossier.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Tot nu toe kon je je als client, ouder en/of wettelijk vertegenwoordiger enkel aanmelden via je begeleider van Ipse de Bruggen 'Volwassenenzorg'. Binnenkort kunnen nieuwe aanmeldingen voor MijnDossier gedaan worden via een knop op deze website. Dit geldt dan voor iedereen bij Ipse de Bruggen: kind, jeugd en volwassene.

Hoe kan ik MijnDossier activeren?

MijnDossier activeren gebeurt met een van onze medewerkers van de Zorgadministratie. Ouders en/of wettelijk vertegenwoordiger ontvangen bericht van Ipse de Bruggen als dat mogelijk is na een succesvolle aanmelding.  

Hoe kan ik inloggen?

Je klikt op de DigiD knop hiernaast. Dan kom je op de inlogpagina en vul je je DigiD gebruikersnaam en wachtwoord in. Selecteer de optie met SMS en gebruik de code die binnenkomt op je telefoon, Bij een succesvolle inlog kom je op de Home pagina van MijnDossier. Door in te loggen op MijnDossier accepteer je de Algemene voorwaarden

Wie helpt mij als ik nog vragen heb?

Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit, bel ons of stuur een mail:

 • Tussen 8.00 uur en 17.00 is onze Servicedesk bereikbaar op nummer 0800- 99 88 777.
 • Je kunt altijd mailen naar info@ipsedebruggen.nl We reageren zo spoedig mogelijk.

Heb je een vraag?

Stel je vraag online of bel
(0800) 99 88 777

Top