Koning bezoekt Petit Café De Resident

12-11-2015 | Werk en dagbesteding

Koning bezoekt Petit Café De Resident | Ipse de Bruggen

Op 10 november heeft Z.M. Koning Willem – Alexander het gezamenlijke gebouw van de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) officieel heropend. Hij bracht hierbij ook een bezoek aan het Petit Café De Resident dat is gehuisvest in dit gebouw.

Na de officiële openingshandeling kreeg de Koning onder begeleiding van de ministers Edith Schippers (VWS) en Lodewijk Asscher (SZW) een rondleiding door het gebouw. De rondleiding werd gestart bij het Petit Café De Resident dat in het Atrium (de centrale hal) is gelegen. Het Petit Café is onderdeel van Ipse de Bruggen Maatwerk. Ambtenaren die werkzaam zijn in de ministeries kunnen hier terecht voor koffie, thee, lunch en allerlei kleine gerechten. Petit Café De Resident is een van de Ipse de Bruggen Maatwerk Wmo-dagbestedingsinitiatieven. Petit Café De Resident biedt aan 14 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een prachtige kans om te participeren in de samenleving.

De Koning sprak met een aantal van de Petit Café medewerkers. De medewerkers waren erg blij met het bezoek van de Koning. Zijn naam staat nu in hun gastenboek!

Terug naar het nieuwsoverzicht
Top