“Je merkte wel dat ze een beetje nerveus was”

07-11-2019 |

“Via de Centrale Cliëntenraad ben ik gevraagd of ik mee wilde werken aan de sollicitatieprocedure met voor een nieuwe directeur. En dat wilde ik wel.  Samen met twee andere cliënten, een begeleider en de voorzitter van de CCR heb ik het gesprek voorbereid. Het viel mij/ons op dat Louise alleen maar goede dingen op haar cv had gezet, dus ik heb haar gevraagd naar dingen waar zij minder goed in is. En ik vroeg haar of de cliënt centraal staat, waarop zij zei: “De cliënt staat niet alleen centraal, de cliënt staat aan het roer”. Je merkte wel dat ze een beetje nerveus was, maar ze heeft overal antwoord op gegeven. Ik vond het leuk om hier aan mee te werken, je wilt toch weten wie het is en wat zij voor jou in petto heeft.” – Björn Kooyman.
 
De drie betrokken cliënten (waaronder Bjorn) waren het unaniem met elkaar eens: Louise Voorhorst is per 1 september in dienst als directeur Volwassenenzorg. Zij volgt hiermee Marcel Schellart op.
 
Björn Kooyman en Louise Voorhorst
 
Terug naar het overzicht
Top